в последните дни родни и дори някои чуждестранни медии тиражираха новината,

...
в последните дни родни и дори някои чуждестранни медии тиражираха новината,
Коментари Харесай

Михаела Филева новото гадже на Григор? Ето цялата истина!

в последните дни родни и даже някои чуждестранни медии тиражираха " новината ", че Григор Димитров се е разделил с Никол Шерцингер и има нова жена в живота си. За сегашна другарка на българския тенисист се спряга името на известната изпълнителка Михаела Филева. Повод за началото на слуховете стана стори на Гришо в Инстаграм, на което той тренира във фитнеса на фона на ария на Филева.

Досега тенис звездата не е разкрил завършила ли е връзката му с Шерцингер. Поредният слух към Гришо обаче разяснява Миахела Филева, която бе обвързвана с името му. Тя съобщи, че се гордее с триумфите на тенистиста, само че не го познава персонално и слуховете за връзката им са погрешни.

" Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не стопира да звъни, се усещам длъжна да споделя формалната си позиция по тематиката. Като българка съм горда с триумфите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, защото не го познавам персонално. Всичко, което четете по въпроса в " медиите ", в случай че изобщо могат да се нарекат по този начин уеб сайтове и издания, които не ревизират информацията, а в противен случай - популяризират клюки, не е истина ", написа певицата в профила си в Инстаграм.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР